15 December, 2012

One of My Big Day

Haihaihaihai...:) Ok actually 1 Dec 2012 hari tu berlangsungnya salah satu hari yg bersejarah dalam hidup aku.. iaitu my convocation day. Even convocation for dip, but still happy coz tgok org2 yg kita syg tersnyum..:) Hope degree ni  akan tamat dengan jayanya sepertimana diploma..:) And I am Officially Diploma in Accountancy Holder..:)



















With Them :D

Assalamualaikum... hai korang sume.... amacam sihat tak??? hurm da lame da aku tak update blog ni... bukan apa.. actually busy sangat-sangat. Dengan esemen berlambak2... haish pening2... Actaually xtau nk tulis apa hari ni.. just nak share serba sedikit gambar lepak ngan member2 time amik jubah tok convo sampai laa hari kami convo... :)

Hari amik jubah:)

With Jannah


Ruby & Jannah

Ayu

Chibi..Mimi...Muni




Mimi


Muni

Chibi

Jihan

Ruby..Jannah.. Angah

Ekin..Muni


Makan time


Before masuk dewan...:)
Tq tengku coz sudi datang..;)










P/s: to kak Iqa (dgn kek red velvetnya yg sedap)  and Tengku... tq coz sudi datang jumpa kitorang even korang busy ngan keje..;).. Luv u All.. <3<3<3