30 December, 2013

ANGELS

Assalamualaikum readers.. hurm da lame sangat tak post entry dekat blog ni.. Ok hari   tetiba nak update entry sebab dapat idea untuk tajok. Actually hari ni hari first student Uitm seluruh Malaysia menduduki final exam untuk semester Sept 13- Jan 14. dan aku adalah salah seorang yang exam pada hari ini, Alhamdulillah paper hari ni soalan agak senang. Hurm bila baca tajok.. apa yang korang semua fikir ek?? ANGLES.. Nak tau?? jom baca entry ni sampai habis.

Angel 1

 Ini  budak namanya NoR Emiliana.. Tapi kami2 panggil die Mel( uish gile bandar nama die) Die ni aku kenal since Diploma di Dungun.. Tapi time diploma semua orang panggil die Emy. Kitorang classmate.. tapi x laa rapat. Berkawan sekadar classmate.. Die ad geng dia.. aku ada geng aku.. Tapi bila degree.. kami terpisah dari geng2 kami. Kami sama2 dapat further kat Jengka.. Sejak tu kami rapat.

Angel 2
 Okay, budak ni pulak namanya Zyra. Die ni budak kuantan. Oi.. first time kenal die aku ingat die nie kerek gila. Kalau pandang orang tu jangan cakap la, macam tak puas hati je. Tapi bila da kenal dengan die ni.. haha perangai.. Masya Allah.. hahaha

Angle 3
Manusia seterusnya yang aku nak cerita kt sini ialah Ada. Die ni biasa2 je.. tapi kalau korang nak tau udate sal korea, xpayah baca ALL KPOP.. tnya je die.. confirm die tau. Die ni kalau tengok dari luaran, mcm pendiam, tapi bila da kenal, naik penat nak dengar  die bercerita. Sampi penah jugak terdetik di hati, ' bila laa Ada ni nak berhenti bercakap'
Angel 4
Yang ni Plak kitorang panggil die Pkah.. Namanya secantik orangnya Nur Afiqah Nabilah. Ni lagi sorang manusia, first2 jumpa die, tengok die, kita akan terfikir, ' asal minah ni pandang aku macam tu', ' apa yang minah ni tak puas hati ek??' memang rasa geram je, tambah2 plak dengan jelingan tajam dam pandangan maut die.. hahaha.. tapi skang ni bila die pandang macam tu, da xde perasaan da.. sebb tau die memang pandang macam tu, tapi orangnya... tersangatlaaa sempoi..

Angel 5
 Yang ni plak Ain namanya. Die nie classrep kami. time mula2 masuk, aku annoying jugak dengan minah sorang ni, bila die introduce diri die, mesti nak cakap yang ayah die ada business. Die ingt die sorang agaknya ada business, hahahah..Ini orang agak pendiam jika tengok secara kasar, tapi bila da rapat, banyak mulut, susah jugak nak berhenti, kalau gelak, ala2 gelak setan gituuuu.. haha



Ok the last one is ME.. hewhewhew..;p

Angel 6
Ok for ur information, ANGLES yang di maksuddkan di atas ialah kami ber 6.. Ni semua idea si MEL.. hahaha..:)



ANGELS



ANGELS

ok laa. sampai sini aje entry aku pada kali ini.. To my angles, gud luck untuk final kali ni..
LOVE yOU ALL!!! muah3x..




07 October, 2013

JOM MENAG HADIAH BESAR DENGAN NESCAFE!!!


hari2 minum nescafe???? hurm apa kata sambil2 minum joint peraduan ni. confirm korang semua suka.. senang je nk menang!!

AD: Guys! Win prizes easily just by completing tasks given by @NescafeMalaysia. #StartwithNESCAFE http://my.sharings.cc/p/4RaKy


04 July, 2013

FINAL EXAM

Assalamualaikum...

Wah this is my 1st entry for this year.(2013)...  Ni malas punye pasallah ni..huhuh.. ok laa just nk cakap skang i tgh final exam.. Wish me luck k!!!!!!!..:)